Een nieuwe startpagina samenstellen

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Via de pagina Nieuwe startpagina samenstellen kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. In dat geval kunt u niet voldoen aan een voorwaarde over het aantal links op uw pagina. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.
Free Web Hosting