Uw favoriete websites op een rij

Er kan op een makkelijke wijze gebruik gemaakt worden van startpagina’s om links naar uw website te bouwen. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Zo een website is ook via een PHP script te bouwen.

De pagina startpagina maken kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. Er kunnen ook andere blokken aangemaakt worden zoals een rubriek waarin het laatste nieuws getoond worden. Het gaat daarbij om een modern script. Waarschijnlijk zult u meer van zulke scripts kunnen vinden, maar veel van deze scripts zijn zeer verouderd. Pagina’s van uw website zijn mobielvriendelijk dus de website bezoeken met de telefoon is geen enkel probleem.

U kunt met dit script heel makkelijk geld verdienen. Dit kan door bezoekers links te laten aanmelden op uw website. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. Er is een koppeling met Mollie ingebouwd in het script waarbij u eenvoudig uw API sleutel instelt. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. Na de betaling zal een link direct in de gekozen categorie worden geplaatst. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners toevoegen aan uw site. Bij affiliate marketing promoot u producten van derden, waarbij u als tussenpersoon per verkoop een gedeelte van het aankoopbedrag verdient. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler.
Free Web Hosting