Beheer van uw startpagina

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Op de pagina Startpagina beheer vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting