Een nieuwe startpagina website bouwen

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Lees snel verder wanneer u daar meer over zou willen weten.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op Aanmelden startpagina. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. Deze database zal door het script worden gebruikt om de content van uw startpagina website op te slaan.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.
Free Web Hosting