Begin je eigen startpagina website

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar indien linkverzameling fungeren. Het plaatsen van andersoortige widgets is steeds vaker mogelijk. Daarbij is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. Zou u graag willen weten wat met zo een script mogelijk is, dan verwijs ik u naar het artikel Nederlandse startpagina. Een startpagina script kan worden gekocht via een link op die pagina.

Het startpagina script leent zich uitstekend voor het genereren van online inkomsten. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. U kunt uiterst eenvoudig de prijs van een backlink opgeven in het beheergedeelte van het startpaginascript. Hoe u de koppeling met de betaalprovider instelt, leest u in de online handleiding.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Het verhuren van bannerruimte is een interessante mogelijkheid die u met het startpaginascript heeft. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Behoorlijk handig zijn startpagina websites daarnaast in het geval dat u zich bezighoudt met linkbuilding. Vaak heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo makkelijk te plaatsen. Per afzonderlijke categorie op een startpagina kunt u een stuk tekst plaatsen over het betreffende thema.

We brachten u er eerder alvast van op de hoogte. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Tevens zal het plaatsen van een poll geen probleem zijn. Met het script kunt u een dergelijke widget enorm makkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Er is geen speciale kennis nodig. Het is uiterst makkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting