Een nieuwe portaalwebsite runnen

Eenvoudig backlinks verkopen kan eenvoudig wanneer u een eigen startpagina website heeft. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een andere mogelijkheid. Op eigen startpagina maken staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Voor dat script kunt u online betalen. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

Er worden statistieken bijgehouden: van iedere link is het aantal kliks bekend. Welke websites vaak bezocht worden en welke niet, is zo eenvoudig op te vragen. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer. U kunt verschillende technieken gebruiken om een hogere positie in de zoekmachines te realiseren. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.
Free Web Hosting