Gemakkelijk een uitgebreide portaalsite realiseren

Wilt u dat uw website een betere vindbaarheid krijgt, dan kunt u backlinks plaatsen op startpagina websites. De vindbaarheid van een website kunt u immers vergroten met zogeheten inbound links. Links bouwen om de vindbaarheid te vergroten wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Zelf een startpagina website beheren is geen enkel probleem.

Alle instellingen zijn met behulp van een beheeromgeving te wijzigen. Het kleurschema van uw website past u via de beheerschermen makkelijk aan. De instellingen van de individuele dochterpagina’s kunnen ook worden gewijzigd via het beheerpaneel. U kunt heel eenvoudig voor ieder onderwerp een dochterpagina in elkaar zetten.

Hiervoor is het aanmaken van folders op de webhosting niet nodig. U kunt naast reguliere backlinks informatieve teksten op een dochterpagina plaatsen.

Aan het aantal links dat aan een startpagina kan worden toegevoegd, zit geen enkele beperking. Op de hoeveelheid startpagina’s dat kan worden aangemaakt geldt geen enkele limiet. U kunt per startpagina een eigen naam en subdomein invullen.

Het script is te downloaden via de website van de ontwikkelaar van de software. De link in het artikel kan worden gebruikt om de website van de aanbieder van het PHP script te bezoeken. Het is script is voor een paar tientjes al aan te schaffen.

Een groot pluspunt is dat u het script niet extern hoeft te laten ontwikkelen. De linkbuilding werkzaamheden kunnen direct gestart worden. Eerst een nieuw PHP script ontwikkelen is geenszins noodzakelijk. Een programmeur zal over het algemeen niet voor startpaginascript hetzelfde bedrag een script kunnen aanbieden.
Free Web Hosting