Je eigen advertentie website maken

Ook wanneer u niets van de techniek weet, is een eigen marktplaats beginnen voor u goed te doen. Er zullen een aantal dingen geregeld moeten worden voor hetbouwen van een advertentie website. U zult een domeinnaam moeten registreren. Webruimte is iets dat u ook nodig heeft. Voor niet veel geld heeft u vast webhosting en een domeinnaam.

Zou u meer willen weten over die mogelijkheid? Dan kunt u de pagina marktplaats PHP script doornemen. Met een marktplaats PHP script schaft u alle benodigde functies meteen aan. U heeft er tevens een webhosting pakket en een domeinnaam voor nodig. Het advertentie script komt uiteindelijk op uw webhosting pakket te staan.

U krijgt gedurende het installeren de mogelijkheden om de belangrijkste gegevens over uw marktplaats website in te vullen. Bijvoorbeeld de titel en meta gegevens. Gegevens omtrent de database vult u daarbij in. En heeft u de optie een beheerdersaccount aan te maken. U kunt op de website van de programmeur een beschrijving vinden van de te nemen stappen voor de installatie.

Adverteerders krijgen met een speciaal formulier de optie om een eigen gebruikersaccount te registreren. Binnen een mum van tijd heeft een adverteerder een eigen account aangemaakt. Zodra er een account is aangemaakt, kunnen er advertenties mee aangemaakt worden. Een adverteerder kan bij het plaatsen van een advertentie kiezen voor een aantal aanvullende mogelijkheden.

Een adverteerder meldt zich eenvoudig aan met behulp van een aanmeldformulier op uw advertentie website. Hiermee wordt een gebruikersaccount aangemaakt. Met een gebruikersaccount kan een adverteerder advertenties toevoegen en wijzigen.
Free Web Hosting