Houd uw favoriete sites online simpel bij

Wilt u geld verdienen via internet, dan zijn er verschillende manieren om dat te doen. U heeft een aantal mogelijkheden wanneer u een eigen startpagina site heeft. Op zo een site kunnen meerdere dochterpagina’s aangemaakt worden, die allemaal een specifiek onderwerp omvatten. U kunt er zo voor kiezen om gerelateerde backlinks te plaatsen op de dochterpagina’s.

Een dergelijke website kan uiteraard volledig in HTML opgebouwd worden. Natuurlijk is het verstandiger om een PHP script te gebruiken om uw eigen website in elkaar te zetten. Een dergelijk script omvat onder andere een uitgebreide beheeromgeving om de dochterpagina’s te beheren. Meer over de opties die u met zo een script heeft, vindt u op startpagina script.

Op een webhosting pakket kan het script heel eenvoudig geplaatst worden. Een dergelijk script biedt doorgaans ook de mogelijkheid aan bezoekers om zich aan te melden op uw website. Men kan via een eigen account heel gemakkelijk dochterpagina’s toevoegen aan de site. Soms kan men ook de kleuren van een eigen startpagina volledig naar wens wijzigen. Aan een onderwerp gerelateerde teksten plaatst u eveneens zeer eenvoudig op een startpagina.

Het genereren van online inkomsten is met een eigen startpagina site prima te doen. Backlinks verkopen is niet lastig wanneer u een startpagina site in uw bezit heeft. Sommige scripts zijn daarbij voorzien van een betaalkoppeling.

Via de betaalkoppeling kunnen klanten direct voor een backlink betalen. Het script kan direct controleren op succesvolle betalingen. Is een betaling gelukt, dan zal een link direct aan de website toegevoegd worden.

Wilt u banners plaatsen op uw site, dan is dat tevens een mogelijkheid. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners plaatsen. Het plaatsen van affiliate banners kunt u makkelijk doen via de beheeromgeving. Affiliate marketing geeft u de mogelijk om links en rechts extra geld te verdienen. Dit kunt u dus zien als extra optie bovenop de verkoop van links.
Free Web Hosting