Een nieuwe startpagina online zetten

Startpagina aanmelding kan in diverse vormen plaatsvinden. Uzelf als paginabeheerder registreren is een voorbeeld van hoe u zich veel veel websites kunt aanmelden. Wanneer u een eigen startpagina aanmaakt als paginabeheerder, dan is dit over het algemeen gratis. Op uw eigen startpagina zult u als paginabeheerder ook banners mogen plaatsen op veel sites. Het promoten van uw eigen websites op uw startpagina’s is natuurlijk een goed idee. Een link wordt door zoekmachines als een aanprijzing gezien. Het is goed om deze kennis te hebben wanneer u hoger in de zoekmachines wilt komen. Uw website stijgt in de zoekmachines wanneer u een aantal goede links heeft vanaf andere websites. Startpagina links kunnen hier onderdeel van zijn. Komt uw website hoger in Google, dan trekt deze automatisch ook meer bezoekers.

Een interessante optie is uw eigen startpagina website op touw zetten. Heeft u een domeinnaam en webhosting, dan heeft u alles wat er nodig is om een dergelijk script te kunnen draaien. Met uw eigen startpagina website kunt u naast het vergroten van de vindbaarheid van websites, ook geld verdienen met het verkopen van links. Een betaling zorgt er namelijk voor dat de plaatsing gegarandeerd is. Veel mensen zullen bereid zijn voor een link op uw startpagina website te betalen. Toevoeging vindt bij een startpagina script in veel gevallen automatisch plaats. Het verkopen van links kan zorgen voor een extra zakcentje.

Bent u zelf niet in de gelegenheid een startpagina samen te stellen, dan is een link aanmelden ook een optie. Vaak kunt u een linksuggestie indienen. Dan beslist de beheerder of de link daadwerkelijk wordt geplaatst. Ook is een linkruil een mogelijkheid waarbij u op een andere website een retourlink plaatst als wederdienst. En u kunt bij veel websites nog altijd een betaalde link plaatsen. U weet dan zeker dat de link aan de website wordt toegevoegd. Heeft u nog geen idee van wat u wilt, lees dan ook Je eigen website beginnen eens door. U kunt een duidelijke strategie voor ogen krijgen naarmate u meer bekend raakt met de mogelijkheden.
Free Web Hosting