FBME bank nieuws update

Het gaat slecht met FBME Bank die is gevestigd in Tanzania en Cyprus. Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

De bank screent haar klanten slecht en trekt hierdoor twijfelachtige klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN uit juli 2014. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Het rapport van FinCEN in 2014 heeft tot gevolg gehad dat FBME Bank onder bewindvoering is geplaatst.

De inkomsten lopen terug voor FBME Bank en door het nieuws willen veel klanten hun geld opnemen. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Op de website FBME Tanzania linked to Italian mafia dirty money scandal kunt u meer lezen over de problemen bij FBME Bank. Zo weet u wat de vervolgstappen zijn, mocht u zelf spaargeld bij FBME Bank hebben.
Free Web Hosting