Uw favoriete sites online beheren

Er is een linkportaal script beschikbaar waarmee zonder veel moeite een startpagina site gemaakt kan worden. Hierbij is het aantal pagina’s dat op de website kan worden aangemaakt ongelimiteerd. Zij melden zich heel gemakkelijk aan via een registratieformulier op uw website.

Naast links kunt u ook speciale blokken plaatsen, waaronder een nieuwsblok. De pagina Eenvoudig uw bookmarks online bijhouden bevat informatie over het zelf starten van een startpagina site met behulp van een script. Het script bevat een betaalkoppeling waarmee eenvoudig backlinks aangekocht kunnen worden door derden.

Online inkomsten generen is ook prima te doen met dit PHP script. Dit kan door bezoekers links te laten aanmelden op uw website. U kunt een bedrag rekenen voor de linkplaatsing. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. De link zal meteen worden toegevoegd aan de website zodra er is betaald. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Verder kunt u geld verdienen met banners. Denk aan affiliate banners. Bij affiliate marketing promoot u producten van derden, waarbij u als tussenpersoon per verkoop een gedeelte van het aankoopbedrag verdient. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Daisycon.
Free Web Hosting