Begin een moderne startpagina website

Wilt u meer informatie over het beginnen van uw eigen startpagina website? Dit artikel kan u op weg helpen. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Men heeft de links gecategoriseerd op thema. Vaak is een dochterpagina rond een bepaald thema ingericht. Men plaatst dan daarnaast hoofdzakelijk links over dat specifieke onderwerp op een dochterpagina.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Dit kan echter best enige tijd kosten. Een alternatief is het gebruiken van een al bestaand startpagina script. Meer over een kant en klaar startpagina script vindt u in het artikel Bouw je nieuwe startpagina website. Een kant en klaar startpaginascript zorgt ervoor dat u zelf geen PHP script meer hoeft te ontwikkelen. U heeft bovendien een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Men kan zich aan de voorkant van de site registreren voor het maken van een eigen startpagina. Een eigen startpagina aanmaken en beheren met een eigen gebruikersaccount is voor de paginabeheerders heel eenvoudig. Naast links zijn er diverse widgets toe te voegen aan een startpagina. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het toevoegen van een nieuwe dochterpagina. Het is verder mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Het is doorgaans mogelijk om per afzonderlijke rubriek op een startpagina de zoekwoorden en de beschrijving voor zoekmachines in te voeren. Het script kan behoorlijk handig zijn indien u iets doet met linkbuilding. Het plaatsen van een relevant stuk tekst in een linkcategorie is zeer gemakkelijk te doen. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks met behulp van uw startpagina website. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Wilt u enkele banners plaatsen op uw startpagina site? Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat heel gemakkelijk kunt doen. Banner rotatie is bovendien mogelijk.
Free Web Hosting