Een nieuwe startpagina online zetten

Een eigen startpagina website is een handig hulpmiddel bij het bouwen van links naar uw website. U kunt een startpagina website zien als een grote linkverzameling. Aan de verschillende dochterpagina’s kan een eigen onderwerp worden toegewezen. Zo staan de links op uw startpagina website handig per onderwerp ingedeeld.

Daarbij kunt u bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina te maken. In dat geval kan de bezoeker een registratieformulier op uw website invullen. Er zal na het invullen van dit formulier een account voor de gebruiker worden aangemaakt. Met dit account kan een eigen startpagina worden samengesteld en beheerd.

Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan een subdomein worden gekozen. Het is daarbij handig een subdomein te kiezen rondom het onderwerp van de startpagina. Men spreekt ook wel van zoekwoorden. Wilt u weten hoe dit werkt, zoek dan eens op de term “zoekwoorden analyse” in Google.

Nuttige informatie voor uw eigen startpagina website is in het artikel Hoe maak je een startpagina? te vinden. Het is niet heel moeilijk om uw eigen startpagina website te beginnen. Naast een startpaginascript heeft u ook een domeinnaam en een webhosting pakket nodig. Een installatiescript neemt het moeilijkste werk uit handen. U heeft na het installeren direct de beschikking over een werkende website waar u dochterpagina’s kunt aanmaken. Er kunnen naast links ook teksten en verschillende widgets op een startpagina worden geplaatst. Men kan per afzonderlijke startpagina de kleuren aanpassen.

U kunt een betaalprovider aan het startpaginascript koppelen, zodat u ook geld kunt verdienen met het startpagina script. Na het koppelen van een betaalprovider kunt u links verkopen. Een link wordt automatisch toegevoegd zodra een betaling is gelukt. Er zijn afzonderlijke prijzen in te stellen voor een homepage link en een link op een reguliere pagina. Wanneer u het op deze manier aanpakt zorgt uw startpagina voor extra inkomsten. Op deze manier verdient u de kosten van het startpaginascript weer terug. Wat ook mooi is meegenomen, is dat u niet gebonden bent aan regels die op andere startpagina websites gelden.
Free Web Hosting