Een eigen website beheren

U heeft baat bij het gebruik van een CMS. CMS systemen bieden de mogelijkheid om op eenvoudige wijze wijzigingen aan te brengen aan je website. U zult niet veel CSS kennis nodig hebben wanneer u een CMS pakket gebruikt. Je maakt je pagina op in een soort tekstverwerker die je al gauw bekend voor zal komen wanneer je regelmatig gebruik maakt van bijvoorbeeld Word.

Het komt bij een CMS zelden voor dat u bronbestanden hoeft aan te passen. Het CMS pakket zal alles in principe opslaan in een centrale database. De content wordt van zaken zoals opmaak en programmeercode gescheiden waardoor de kans op fouten minder groot is. Het aanbod van CMS pakketten is vrij groot. U kunt met een CMS een nieuwssite, blog, webshop of een gewone website bouwen. Met een CMS kunt u zelf snel aanpassingen doen in de teksten of afbeeldingen binnen de website. U hoeft geen PHP of HTML kennis te hebben om met een CMS te werken.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheid? Meer informatie vindt u in Uw website samenstellen. Een groot voordeel is dat er bij veel CMS pakketten een installatie script wordt geleverd.
Free Web Hosting