Uw eigen startpagina

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Doorgaans is het maken van een eigen startpagina kosteloos. Op de meeste pagina’s zal een apart subdomein voor uw startpagina worden aangemaakt. Een eigen startpagina zorgt voor allerlei extra mogelijkheden.

Een startpagina kan worden gezien als een linkoverzicht. Een indeling op onderwerp komt vaak voor. Per onderwerp maakt men een rubriek aan. Men maakt voor een onderwerp eenvoudig een categorie aan. Men kan dan zo zien waar de links staan die men zoekt. Tevens kunnen zoekmachines gemakkelijker zien waar de links over gaan. Gebruik veel zoekwoorden in uw titels.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Eigen startpagina maken met het startpagina script kijken. U kunt geld met uw startpagina verdienen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product.
Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw dochterpagina’s weergeven. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Dochterpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid van uw andere sites. Gebruik van een startpagina script zorgt ervoor dat u nog beter uit de verf komt.
Free Web Hosting