Beheer eenvoudig een nieuwe portaalwebsite

Het is niet heel moeilijk om een startpagina website te maken. U zou van een startpagina script gebruik kunnen maken. Meer informatie is via een link die hieronder genoemd staat vinden. U kunt een subdomein instellen per individuele dochterpagina. Het is niet noodzakelijk om folders aan te maken voor de verschillende dochterpagina’s

Is een startpagina website in elkaar zetten iets dat u van plan bent? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Er is verder een online handleiding te vinden van dit PHP script. Heeft u na het lezen van de handleiding nog vragen, dan is de ontwikkelaar van het script gemakkelijk bereikbaar via de website.Verder kunt u eenvoudig de aanbieder van het script bereiken voor het stellen van vragen. Als u dat wilt, kunt u direct met het script hosting afnemen. Ziet u dit wel zitten? Lees dan snel verder. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. U kunt er meer over lezen op Een eigen portaalsite runnen. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

Voor een startpagina website hoeft u niet direct het duurste hostingpakket af te sluiten. De kosten zullen hooguit een paar tientjes per jaar zijn. En bedenk u eens wat u er terug mee kunt verdienen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate banners aan uw startpagina website toe te voegen. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. Het script biedt hier handige functionaliteiten voor. Bij zelf bouwen zult u ook de koppeling met de betaalgateway moeten bouwen. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.
Free Web Hosting