FBME bank nieuws

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Er zijn bedrijfsonderdelen gesloten. Ook zijn verkoopactiviteiten stopgezet. Aan het opnemen van geld zitten voorwaarden, wat het voor klanten lastig maakt dit te doen.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Dit was voor de centrale banken van Tanzania en Cyprus reden om FBME onder bewind te plaatsen.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Het artikel FBME staff reach deal on payment of wages and benefits is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting