Uw moderne portaalsite beginnen

Voor sommige websites heeft u bij het bouwen een speciaal CMS systeem nodig. Dit is bij een startpagina website het geval. Een regulier CMS pakket bevat niet alle benodigde functionaliteiten. Wat u nodig heeft is een zogeheten startpagina script. Hier kunt u daar alles over lezen.

Ook als u verder niets weet van websites maken, is een startpagina script eenvoudig in het gebruik. De pagina Eigen Startpagina Maken bevat verwijzingen naar een modern script. U kunt het script online kopen. Nadat u heeft betaald is het script direct te downloaden. De pagina waar u alles kunt downloaden komt direct na de betaling tevoorschijn. Verder zal de link voor het downloaden van de bestanden per e-mail naar u worden verstuurd.

Banners die u toevoegt zullen op de gehele website worden weergegeven. Een Google Adsense banner of affiliate banners plaatsen is geen probleem. Indien gewenst kunnen banners elkaar afwisselen. Bannerrotatie wordt dat ook wel genoemd. Binnen het template zijn er diverse locaties waarin zo een banner kan worden geplaatst.

Men kan natuurlijk een wachtwoord kwijt zijn. Een beheer kan via uw website heel gemakkelijk een aanvraag indienen voor wachtwoordherstel. De beheerder ontvangt na de aanvraag instructies per e-mail. Dit e-mailadres heeft de beheerder tijdens de registratie op uw website opgegeven.

Tijdens het bezoeken van een startpagina kan men eenvoudig een formulier voor link toevoegen tevoorschijn halen. Via het formulier is eenvoudig de locatie van een eventuele link terug door te geven. Betalen voor een linkplaatsing is ook mogelijk. De bezoeker kan meteen via uw website betalen. Bij een succesvolle betaling zal de link direct zichtbaar zijn op de website.
Free Web Hosting