Professionele advertentie site maken

Het is een goed idee om met behulp van een eigen marktplaats website inkomsten te genereren op het internet. Zo kunt u bovenaan uw marktplaats een affiliate banner weergeven. Verder is het toevoegen van betaalde rubrieken een aantrekkelijke mogelijkheid. Het aanmaken van topadvertenties is een derde mogelijkheid die u kunt gebruiken. U kunt een kant en klaar script gebruiken om een eigen marktplaats te bouwen. Een bestaand script waarmee het gemakkelijk kan, wordt beschreven op de pagina eigen marktplaats. Via dit beheerpaneel kan op eenvoudige wijze het beheer van uw advertentiewebsite worden gedaan.

U hoeft niets te weten van de technische invulling. Het kleurschema van uw advertentiewebsite kunt u in dit beheerpaneel eenvoudig aanpassen. Ook kunt u 1 of meer banners toevoegen met behulp van de beheeromgeving. Met het aanschaffen van een kant en klaar marktplaats script bespaart u een hoop ontwikkeltijd. Voor dit geld zal het niet lukken om een compleet nieuw script te laten ontwikkelen door een PHP programmeur. Omdat het script in de programmeertaal PHP is ontwikkeld, is het vrij eenvoudig uit te breiden met extra functies.

Het is niet noodzakelijk om zelf een script in elkaar te zetten met PHP. Er zal zelden een geheel nieuw script voor dezelfde prijs gebouwd kunnen worden. Een groot voordeel van een bestaand script aanschaffen is dat u daarbij ook eenvoudig ondersteuning kunt aanvragen. Kennis van HTML of CSS is op geenszins nodig. Via de beheeromgeving past u de kleurstelling van uw website heel gemakkelijk aan.

Het maximaal aantal foto’s dat kan worden getoond bij een advertentie, kunt u in het beheerpaneel heel eenvoudig wijzigen. U kunt het aantal foto’s instellen op de beschikbare schijfruimte. Tevens kunt u instellen of er ingelogd moet zijn voordat men op een advertentie kan reageren.

U kunt ontwikkeltijd besparen met het aanschaffen van een reeds bestaand script. Een PHP programmeur zal niet voor hetzelfde bedrag een heel nieuw script kunnen bouwen. U kunt nieuwe opties vrij eenvoudig toevoegen met PHP.
Free Web Hosting