Ontwikkel snel een uitgebreide portaalwebsite

Op iedere startpagina zijn een aantal rubrieken aan te maken. Binnen elke categorie kunt u een aantal backlinks toevoegen. Naast links is het ook mogelijk om diverse widgets aan een dochterpagina toe te voegen.

U zult PHP code nodig hebben voor zo een startpagina website. Vanzelfsprekend is het mogelijk om zelf zo een script in elkaar te zetten. Het is ook mogelijk om een reeds bestaand script te kopen. U kunt via het artikel startpagina script een kant en klaar startpagina script vinden. Het script is zeer eenvoudig via de website van de aanbieder aan te schaffen. Via het beheerpaneel brengt u binnen een handomdraai wijzigingen op de website aan.

Niet werkende links kunnen met een meegeleverd script worden gecontroleerd. Iedere dag kunt u een e-mail ontvangen waarin niet werkende links worden gemeld. U weet zo snel welke links niet goed werken. Zo kan de website schoon gehouden worden van links die niet werken. Nieuwe paginabeheerders kunnen zich zo eenvoudig aanmelden op uw eigen startpagina website.

Op deze manier kan er met de startpagina website een extra inkomen gegenereerd worden. Het plaatsen van Google Adsense is geen enkel probleem. U kunt tevens affiliate links op de website plaatsen. Wanneer u dat wilt kan de installatie binnen enkele minuten zijn gedaan. Deze bestaat uit slechts 3 schermen. Het eerste scherm bestaat uit het invullen van de algemene informatie voor de website. De databaseverbinding kan worden ingesteld met het 2e scherm van het installatiescript. Het 3e scherm kunt u tenslotte gebruiken om een administrator account te maken. Er mag een gebruikersnaam en een wachtwoord door u worden uitgekozen.

Men kan het account inzetten om 1 of meer dochterpagina’s aan te maken. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. Op deze wijze kunnen er ook vooral links die daadwerkelijk relevant zijn geplaatst worden.
Free Web Hosting