Nieuwe startpagina online zetten

Is een eigen startpagina website iets voor u? Dit artikel vertelt u wat te doen. U kunt een PHP script gebruiken dat daar puur voor bedoeld is. Als installeren u moeilijk lijkt kan de aanbieder van het script u helpen. Zelf installeren is ook prima te doen. Een handleiding is vaak te downloaden.

Met uw account heeft u de rechten om de website volledig te veranderen. Indien gewenst dan kan een bezoeker zich aanmelden voor het beheer van een eigen startpagina. Een nieuwe startpagina kan gemakkelijk worden aangemaakt met een account op de website. Paginabeheerders kunnen eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de stijl en kleuren van hun dochterpagina’s. Via de website Aanmelden startpagina vindt u een verwijzing naar een uitstekend startpagina script. Via de link op die website schaft u een betaalbaar startpaginascript aan. Het gaat om een script dat gemakkelijk is in het gebruik.

Voor de installatie kunt u gebruikmaken van een meegeleverd installatiescript. Het installatie script roept u aan nadat u de PHP bronbestanden op uw webruimte geplaatst heeft. Het installatiescript maakt de benodigde databasetabellen aan. Een pagina beheerder kan bij een nieuwe startpagina kiezen voor een uniek subdomein. De startpagina komt tevoorschijn wanneer men met de browser dat specifieke subdomein bezoekt. En zo is er een subdomein gekoppeld aan iedere startpagina.
Free Web Hosting