Uw nieuwe startpagina maken

Er is niet veel technische kennis nodig om een startpagina dochter te maken. Op een groot aantal websites kunt u dit doen zonder dat u kosten heeft. Nadat u een gebruikersaccount heeft aangemaakt kunt u met uw account een nieuwe startpagina aanmaken in het beheerpaneel.

Op de website is er doorgaans een registratieformulier hiervoor te vinden. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. U mag zelf het subdomein kiezen waar de startpagina komt te staan. Dit kiest u bij het aanmaken van de startpagina. In de regel zal er ook om een titel worden gevraagd voor uw nieuwe startpagina. Het aanmaken van een nieuwe startpagina is vrij eenvoudig te doen. Ook als u niets van websites maken weet.

Allereerst maakt u een categorie aan. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. Bij een aantal websites is het toegestaan om plaatjes en tekst in de rubrieken te plaatsen. Op deze manier wordt het mogelijk om reclamemateriaal aan uw startpagina toe te voegen. Op deze manier kunt u met uw startpagina extra inkomsten genereren. Nog meer voordelen en mogelijkheden van een startpagina zijn in het artikel eigen startpagina maken te vinden.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Vaak controleert het script zelf of de betaling is gelukt. Meestal wordt dan ook de link gelijk aan de website toegevoegd. Met eigen webhosting kunt u een dergelijke website opzetten. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. U kunt zo de controle over uw startpagina's bewaren. U kunt dan zelf bepalen hoeveel pagina's u aanmaakt en hoeveel links u plaatst. Met een eigen startpagina website via een startpagina script bepaalt u zelf hoe u de website inricht.

Free Web Hosting