Nieuwe startpagina maken

Bent u van mening dat het niet gemakkelijk is om een eigen startpagina website samen te stellen? Dan zult u de informatie die u hier aantreft eens door moeten nemen. Voor het maken van uw eigen startpagina website is geen technische kennis nodig als u van de juiste tool gebruikmaakt. Geld verdienen is daarbij ook mogelijk. U kunt links op uw startpagina website verkopen. Wilt u er meer over weten, lees dan verder. Voor het runnen van een startpagina website heeft u een startpagina script nodig. Met een dergelijk script heeft u binnen korte tijd uw eigen startpagina website in de lucht. Een startpagina script is vaak geschreven in de programmeertaal PHP.

U dient het script op uw webruimte te plaatsen en te installeren. Iets anders dat dus geregeld dient te worden is een webhosting pakket. Voor het opslaan van de gegevens is een database nodig. Ook hier dient u rekening mee te houden. Het artikel Een eigen startpagina maken is ook het doorlezen waard wanneer u serieus bent met uw plannen om een startpagina script te gaan gebruiken. Heeft u het juiste hosting pakket en een leuke domeinnaam, dan heeft u alles wat er nodig is om het script te laten werken. Een apart installatie script zorgt ervoor dat u geen moeilijke dingen hoeft te doen en dat het installeren relatief eenvoudig verloopt.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. Zo kunt u inkomsten genereren met links verkopen. De aanvraag voor een linkplaatsing kan worden gedaan via een speciaal formulier. De bezoeker mag de gewenste dochterpagina en de rubriek kiezen waar de link zichtbaar moet worden. Als het formulier helemaal correct is ingevuld, wordt de bezoeker naar het betaalscherm geleid. Als de betaling is gelukt zal de link meestal automatisch geplaatst worden.

Het aanmaken van een gebruikersaccount is voor bezoekers eenvoudig. Dat kan via een aanmeldformulier. Met dit account kan iemand inloggen als paginabeheerder. Als men is ingelogd kan men een startpagina aanmaken en de inhoud daarvan beheren. U kunt op deze wijze vrij snel aan nieuwe content komen. Zorg dat er af en toe content wordt toegevoegd om de website voor de bezoeker interessant te houden. Als u de website zo nu en dan uitbreidt met content, dan zullen zoekmachines dit ook waarderen. Zoekmachines zoals Google zullen u op een betere positie plaatsen in de zoekresultaten bij zoekopdrachten die met uw website te maken hebben.
Free Web Hosting