Beheer van een startpagina

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Men kan besluiten met de website te stoppen. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Het is raadzaam om het artikel Een Nederlandse startpagina samenstellen door te nemen. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.
Free Web Hosting