Een mooie startpagina op touw zetten

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. In dit artikel leest u over beide opties meer. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Uw eigen startpagina samenstellen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.
Free Web Hosting