Eenvoudig een moderne portaalwebsite runnen

Om de online vindbaarheid van uw website te vergroten, is het handig om gebruik te maken van een startpagina website. De vindbaarheid van een website kunt u immers vergroten met zogeheten inbound links. Links bouwen om de vindbaarheid te vergroten wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het beheren van uw eigen startpagina website is mogelijk.

Alle instellingen zijn met behulp van een beheeromgeving te wijzigen. Het kleurschema van uw website past u via de beheerschermen makkelijk aan. De instellingen van de individuele dochterpagina’s kunnen ook worden gewijzigd via het beheerpaneel. U kunt heel eenvoudig voor ieder onderwerp een dochterpagina in elkaar zetten.

Het aanmaken van losse mappen is niet mogelijk. Het is naast gewone links mogelijk om teksten aan een startpagina toe te voegen.

Aan het aantal links dat aan een startpagina kan worden toegevoegd, zit geen enkele beperking. Ook op het aantal dochterpagina’s zit geen enkele beperking. U kunt per startpagina een eigen naam opgeven, naast een uniek subdomein dat kan worden toegevoegd.

Het script is te downloaden via de website van de ontwikkelaar van de software. Door de backlink in het artikel te volgen komt u op de pagina van de aanbieder van het script. Het script is op de site van de aanbieder te koop voor enkele tientjes.

Een groot pluspunt is dat u het script niet extern hoeft te laten ontwikkelen. U kunt meteen beginnen met het plaatsen van backlinks. Er is geen enkele noodzaak om eerst een script te ontwikkelen. Verder kunt u ervan uitgaan dat een ontwikkelaar geen Eigen startpagina compleet nieuw script zal kunnen voor hetzelfde bedrag.

Het is voor een nieuwe beheerder heel makkelijk om zichzelf aan te melden op de website. Dat kan gewoon via een aparte registratiepagina. Op die pagina mag een nieuwe beheerder zelf zijn gebruikersnaam en wachtwoord invullen.
Free Web Hosting