Een professionele marktplaats runnen

Wanneer u de te nemen stappen kent, is een marktplaats beginnen niet zo lastig. Kunt u een script voor het bouwen van een advertentie website vinden, dan is het verstandig dit script aan te schaffen. Een eigen domein is handig, samen met de bijbehorende webruimte. Nodig is ook het kunnen creëren van een database.

Een script waarbij dit goed kan kunt u via Moderne advertentie site bouwen vinden. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Er dient verder een database aangemaakt te worden op uw webhosting. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. U kunt tijdens het installeren een beheerdersaccount aanmaken, die u later gebruikt voor het beheer van de website.

U kunt uw website instellingen wijzigen via dit beheerdersaccount. Hoeveel foto’s maximaal bij een advertentie mogen worden geplaatst, kunt u via het beheerpaneel bijvoorbeeld instellen. Als u veel schijfruimte heeft, kan deze instelling een hogere waarde bevatten dan wanneer u weinig schijfruimte heeft.

Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Zowel Mollie als DigiWallet zijn aan het script te koppelen. Met welke partij u het liefst zaken doet, kunt u zo eenvoudig zelf beslissen. Voor zowel Belgische als Nederlandse adverteerders is het betalen eenvoudig.

Ook is het bieden op advertenties met behulp van het advertentie script mogelijk. De adverteerder kan dit inschakelen. Doet iemand een bod, dan zal de adverteerder per e-mail op de hoogte worden gesteld. De hoogste biedingen worden bij advertenties weergegeven. De adverteerder kan via een formulier eenvoudig contact opnemen met iedere persoon die een bod heeft uitgebracht. Als iemand een bod wil intrekken, dan kan dat ook gemakkelijk. Zowel degene die het bod heeft uitgebracht als de adverteerder kunnen het bod verwijderen.
Free Web Hosting