Professioneel een marktplaats bouwen

Zelf een marktplaats website beheren kan met een advertentie script heel eenvoudig. U kunt met uw beheeraccount inloggen in de beheeromgeving. Eenmaal ingelogd, dan kunt u als u beheerrechten heeft alles aanpassen. Raadpleeg Makkelijk uw advertentie website maken voor meer informatie. Als u een succesvolle betaling heeft gedaan, dan krijgt u meteen toegang tot de bronbestanden van het advertentie script. Het is mogelijk om de rubrieken zo aan te maken dat er voor de plaatsing van een advertentie moet worden betaald.

Via de beheeromgeving past u per losse categorie eenvoudig de prijs aan. Nadat u een prijs heeft aangepast via de beheeromgeving, wordt direct de nieuwe prijs gerekend bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Hoe dit technisch in elkaar steekt, dat regelt het script allemaal voor u.

Vanuit elke advertentie op de website zijn een aantal standaardformulieren eenvoudig aan te roepen. Met een reactieformulier kan een reactie naar de adverteerder worden gestuurd bij een advertentie. Het marktplaats script zal een ingevuld reactieformulier per e-mail naar een adverteerder sturen. Ook kan men een melding doen van een advertentie bij de beheerder. Bij het vermoeden van oplichting of fraude is dat een verstandige keuze. Het is mogelijk om meerdere afbeeldingen bij een advertentie te tonen.
Free Web Hosting