Portaalsite beginnen info

Daarnaast krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de inhoud van de correcte startpagina te zien krijgen. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld vast aan te schaffen. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft ook een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Moedwillig schade aan het systeem doen wordt zo een stuk lastiger. Voldoende beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website. Het beginnen van een eigen startpagina website is bovendien voor u zonder veel moeite te doen. Lees de pagina Bouw een nieuwe startpagina website door wanneer u meer wilt weten. Meestal wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. De rubrieken op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

Het plaatsen van een nieuwsblokje is eenvoudig te doen. U kunt categorieën verder voorzien van stukjes informatieve tekst. Het aanmaken van een nieuwsblokje is eenvoudig te doen. U kunt rubrieken tevens voorzien van stukjes informatieve tekst. Verder kunt u een weerkaartje op één of meer startpagina’s plaatsen.
Free Web Hosting