Beheer linkpagina

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. Maakt u gebruik van een kant-en-klaar startpagina script dan kunt u meteen beginnen met het toevoegen van dochterpagina’s. Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket.

U installeert het script op uw webruimte. Is het installeren goed gegaan dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Beheer van een linkpagina. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.
Free Web Hosting