Ontwikkel gemakkelijk een uitgebreide portaal site

Er bestaan diverse manieren om een passief inkomen te genereren. Een manier is het opbouwen van een eigen website. Het hebben van bezoekers is daarbij uiterst belangrijk. Daarvoor zult u een hoge positie moeten hebben in de zoekresultaten van Google. Het is daarbij relevant om voldoende backlinks naar uw website te hebben. Een eigen startpagina samenstellen helpt om deze backlinks in elkaar te zetten.

U kunt zo uw eigen websites hoger in Google krijgen. U kunt in het artikel eigen startpagina samenstellen meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. Op die pagina vindt u een link waarmee het script gedownload kan worden.

U kunt links verkopen aan uw bezoekers. Daarbij is er voor een homepage link een andere prijs in te stellen dan een link op een reguliere startpagina.

Bij het verkopen van een backlink kunt u een factuur aanmaken voor de klant. U kunt de adresgegevens en de BTW-gegevens invullen van uw bedrijf, welke bovenaan iedere factuur zullen worden weergegeven. Wanneer de betaling is afgerond, zal de factuur naar de aanmelder van de link worden verstuurd.

U wisselt reguliere links dan af met affiliate links. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Een dergelijke website kunt u zien als een catalogus van websites.

Wanneer u dat wilt, kunt u een eigen startpagina laten inrichten door de bezoekers van uw website. Daarbij kan per categorie de informatie voor de zoekmachines worden ingevoerd. Hiermee worden aan de rubriek gekoppelde keywords en een beschrijving bedoeld. U kunt per rubriek ook de kleuren wijzigen. U kunt zo opvallende kleuren gebruiken om de aandacht naar een specifieke rubriek toe te halen.
Free Web Hosting