Je Eigen Advertentiewebsite

Gebruikt u een marktplaats PHP script dan zal het opzetten van een eigen marktplaats zo gepiept zijn. U kunt voor een paar tientjes al een marktplaats script kopen. Die paar tientjes verdient u dubbel en dwars terug.

Via betaalde rubrieken kunt u verdienen met het script. Een advertentie in zo een rubriek plaatsen kost geld voor de adverteerder. Het is via het beheergedeelte mogelijk om het tarief hiervoor in te stellen. Verder kunt u op andere manieren geld verdienen. Dan kunt u denken aan een website of telefoonnummer bij de advertentie vermelden en daarvoor een bedrag rekenen.

Een beheergedeelte is beschikbaar om wijzigingen aan uw eigen marktplaats aan te brengen. Hier komt u met een speciale link terecht. U logt via die link in, in de beheeromgeving. Op advertentie website vindt u een script waarmee u eenvoudig uw website aanpast. Het script installeert een kant en klare advertentie website voor u. De meeste functionaliteiten die u doorgaans op een advertentie website zult aantreffen, werken meteen na de installatie.

Het aanpassen van een categorie of kleur op de marktplaats website is een fluitje van een cent. Via die omgeving beheert u ook de advertenties en gebruikers op de website. Via een aanmeldformulier op uw site kan een adverteerder zich eenvoudig aanmelden. Bezoekers kunnen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven heel eenvoudig reageren op een advertentie.

De meeste webhosting pakketten zullen PHP ondersteunen. Bij de meeste webhosting pakketten is PHP ingeschakeld. Zodoende kunt u een keuze maken uit redelijk wat aanbod. Het kunnen aanmaken van een database is wel belangrijk. Het script zal de gegevens in een database opslaan. Let hierop als u hosting afsluit.
Free Web Hosting