Uw bookmarks online beheren

Links naar uw website kunnen gemakkelijk worden geplaatst op startpagina’s. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Een andere optie is het zelf in elkaar zetten van een startpagina site.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

Meer informatie over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, kunt u vinden op Houd uw favoriete sites online eenvoudig bij. Op de pagina kan men zelf rubrieken toevoegen en daarbinnen de gewenste links plaatsen. Tevens is het mogelijk om bijzondere blokken toe te voegen, zoals een blok waarin u het laatste nieuws aan uw bezoekers kunt tonen. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. Er zijn wel meer van zulke scripts, maar deze zijn in veel gevallen al verouderd. De pagina’s van uw website zullen responsive zijn.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. U kunt links en speciale blokken plaatsen. Een widget kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het ophalen en tonen van een RSS feed met het laatste nieuws. Als de uitstraling van de dochterpagina is gewijzigd, is de nieuwe uitstraling direct na het wijzigen zichtbaar.

Het PHP script kunt u heel eenvoudig op uw hosting pakket installeren. PHP wordt breed ondersteund. Via de scripttaal PHP kunt u het script ook uitbreiden als u dat wilt.
Free Web Hosting