Maak uw eigen startpagina

Wanneer u een nieuwe startpagina wilt samenstellen kunt u een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. U kunt in eerste instantie een bestaande website gebruiken om uw nieuwe startpagina op samen te stellen. Meestal zitten hier geen enkele kosten aan verbonden. Ook voor de eigenaar van de betreffende startpagina website heeft uw nieuwe startpagina nut. Krijgt de website regelmatig nieuwe content erbij, dan zullen zoekmachines de website na enige tijd interessant gaan vinden.

Om een nieuwe startpagina samen te stellen dient u op een account aan te maken op een startpagina website. Dit kan via het aanmeldformulier. Het zal niet lang zoeken zijn om het aanmeldformulier te vinden. U kunt er vaak komen via een link in het menu bovenaan de website. Dikwijls bevat de voorpagina een link naar het betreffende formulier. Wanneer er iets niet klopt, zal de website vanzelf een melding geven en aangeven welke gegevens u dient te corrigeren. U hoeft dus niet bang te zijn dat u het verkeerd invult.

In het artikel Een eigen website beheren vindt u meer informatie over een eigen startpagina samenstellen. Het beschrijft de stappen van de aanmelding en geeft u tips hoe u hiervoor geschikte startpagina websites kunt vinden. Echter is het niet zo lastig: u heeft alleen een werkend e-mailadres nodig. Vrij vaak moet uw e-mailadres namelijk bevestigd worden via een link die naar het door u opgegeven e-mailadres wordt verstuurd.

Een andere interessante optie is uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Voor het installeren van een startpaginascript dient u een domeinnaam en webhosting te hebben. Met uw eigen startpagina website kunt u naast het vergroten van de vindbaarheid van websites, ook geld verdienen met het verkopen van links. Kiest een bezoeker voor een betaalde link, dan is de plaatsing gegarandeerd. Toevoeging vindt bij een startpagina script in veel gevallen automatisch plaats. Uitermate interessant voor ondernemers, want het kan zorgen voor een extra inkomen.
Free Web Hosting