Wil je een marktplaats runnen?

Wilt u een eigen marktplaats website beginnen? Het is makkelijk te doen om een eigen marktplaats website te beginnen en regelmatig up to date te houden. Extra geld is vrij eenvoudig met uw eigen marktplaats site te verdienen. Diverse aanvullende opties zijn bij een eigen advertentie aan te bieden. Ook kan via het plaatsen van banners een extra inkomen gebouwd worden. U kunt naast gewone advertenties die door de adverteerders geplaatst kunnen worden, ook affiliate producten aanbieden op uw eigen website. Met behulp van een dergelijke XML of JSON feed zijn producten van anderen aan te bieden. U ontvangt dan een commissie per verkocht product.

In het artikel marktplaats cms staat meer informatie over het runnen van uw eigen marktplaats. In dat artikel staat een link opgenomen waarmee u de website van de aanbieder kunt bezoeken. Via die website is het script gemakkelijk aan te schaffen. Via de website van de aanbieder kunt u meteen de betaling verrichten voor het script. Vanaf de website kunt u meteen de noodzakelijke bestanden van het script ophalen. Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Een pluspunt van dit script is dat het meeste programmeerwerk al voor u is gedaan. Koopt u dit script, dan is het mogelijk om vandaag al te beginnen met uw eigen marktplaats website. Er bestaat geen enkele reden om aan te nemen dat u pas op een later moment kunt beginnen met uw eigen marktplaats website. Binnen korte tijd kan een eigen marktplaats website worden gerealiseerd met behulp van een script dat al is ontwikkeld.
Free Web Hosting