Eigen startpagina bouwen

Een eigen startpagina maken is voor veel webmasters een slim idee. Via een eigen startpagina kunt u linken naar uw website. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. Dat is toch mooi? Iets dat geen geld kost en in principe geld kan opleveren. Men is bereid u te betalen voor links. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Er is een scala aan mogelijkheden. Dan heeft u echt uw eigen platform. Hierover staat op Uw eigen startpagina het een en ander. Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Op de website Maak eigen startpagina is daar meer informatie over in te winnen. U kunt geld met uw startpagina verdienen. Met behulp van banners kunt u adverteren. Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw dochterpagina weergeven. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.
Free Web Hosting