Een eigen startpagina maken

Een startpagina script, daar kunt u via het artikel Maak uw eigen startpagina ook meer over lezen. Het gaat niet om een heel duur script. Geld verdienen kan met het startpagina script op verschillende manieren. U verkoopt dan links op de startpagina website. Ook kunt u affiliate banners plaatsen op uw dochterpagina’s. U kunt de aanschafkosten zo vrij snel terugverdienen.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker middels een formulier zich aanmelden. Middels een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Veel mensen zeggen dat sites met alleen links minder waarde hebben gekregen in de ogen van de zoekmachines. Toch dragen links vanuit startpagina’s positief bij aan uw Google positie. Plaatst u teksten en video’s op uw startpagina’s dan zal de waarde hoger liggen dan wanneer u alleen links plaatst. Pakt u het zo aan, dan hebben startpagina’s voor linkbuilding toch nog een bepaalde waarde.

Daarnaast kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Zo voegt u op diverse wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Met behulp van dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Een startpagina script kunt u aanschaffen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.
Free Web Hosting