Eigen startpagina met het startpagina script

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Dit kan met een startpaginascript. U kunt Aanmelden startpagina lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Linksuggesties kunnen door bezoekers via een speciaal formulier worden ingediend.
Free Web Hosting