Uw marktplaats goedkoop bouwen

Er zijn verschillende typen website waarmee online geld verdienen eenvoudig te doen is. Zo kan een eigen marktplaats hiervoor worden ingezet. Enerzijds kunt u adverteerders laten betalen voor het plaatsen van een advertentie. Dit kan door betaalde rubrieken aan te maken. Er kan bij een het aanmaken van een advertentie worden gekozen voor aanvullende mogelijkheden die u geld kunnen opleveren.

Ziet u het wel zitten een script te gebruiken waarbij men ook een topadvertentie kan aanmaken? Meer daarover is te vinden op de pagina Uw eigen advertentie website starten. U heeft het script binnen enkele ogenblikken gebruiksklaar gemaakt. De ontwikkelaar levert ondersteuning bij het installeren en het in gebruik nemen van het script. Nadat de installatie klaar is, kunt u het systeem gebruiken als advertentie website.

U heeft gedurende de installatie zelf de controle over de aan te maken gebruikersnaam met het bijbehorende wachtwoord. Met een advertentie script is zelf programmeren niet meer noodzakelijk. De functionaliteiten zijn al voor u gemaakt.

Voor het werken met het advertentie script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Ook de installatie kan met weinig technische kennis worden uitgevoerd. U vindt de ondersteunende documenten voor het installatie script online. Lukt het niet aan de hand van de documentatie dan kan de ontwikkelaar u met de installatie helpen. U kunt beheertaken met uw account uitvoeren nadat de installatie is voltooid.

Bij iedere rubriek kunt u de zoekwoorden van die rubriek instellen in de beheeromgeving. Zaken als zoekmachineoptimalisatie zijn al voor u geregeld. Het script maakt het mogelijk dat adverteerders online de betaling kunnen doen als een advertentie in een betaalde rubriek geplaatst wordt. Per aanvullende optie kan er eveneens een afzonderlijk bedrag worden ingesteld via de beheeromgeving.
Free Web Hosting