Het beginnen van een eigen startpagina website

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze gemakkelijk opvragen. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina tonen aan de bezoeker. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een dergelijk script is voor weinig geld vast aan te schaffen. Het startpaginascript is eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem gebouwd.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. De bezoeker zal de content van de juiste dochterpagina zien. U kunt de pagina Startpagina overzicht doorlezen op het moment dat u wel oor naar zo een soort script heeft. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat daarnaast betaalbaar is. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Er zit geen beperking op het aantal startpagina’s dat u met het script kunt plaatsen op uw site. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Verder kunt u stukken tekst op uw startpagina’s plaatsen op het moment dat u dat wilt. Als u dat wilt dan kunt u eenvoudig een blokje met het meest recente nieuws plaatsen op een startpagina. Het aanmaken van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. Ook is een weerkaartje makkelijk toe te voegen.
Free Web Hosting