Nieuwe startpagina

Vanzelfsprekend kunt ook u de trotse bezitter van een startpagina website worden. Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. Eigenlijk is een startpagina script een specifiek soort CMS pakket.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Zijn er geen problemen opgetreden bij het installeren, dan is het na de installatie tijd om content te plaatsen op de startpagina website. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren met uw startpagina website. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. Als het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen, dan wordt de link direct getoond op de website. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Startpaginascript. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.
Free Web Hosting