Wilt u een eigen advertentie website bouwen?

U kunt een eigen marktplaats beginnen met een PHP script dat daarvoor is bedoeld. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. Het is eenvoudig om een advertentie te plaatsen. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

De benodigde informatie voor het script kunt u vinden via het artikel Een responsive advertentie site runnen. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. Op die website is het mogelijk om het script te downloaden. De bestanden kunt u simpelweg op de webserver plaatsen. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. Het installatieproces geeft u de mogelijkheid om de belangrijkste gegevens rondom uw website in te voeren.

De website van de ontwikkelaar van het script bevat meer informatie wanneer u voornemens bent om het script in gebruik te nemen. De diverse mogelijkheden van het script kunt u vinden op de website van de aanbieder. U kunt heel makkelijk gebruikmaken van het script, ook wanneer u niets over het script weet. U kunt het script bijzonder gemakkelijk inzetten. Zelfs wanneer u niet zoveel verstand van de techniek heeft.

Zo kan het advertentie overzicht worden uitgebreid met verschillende banners. Er zijn een aantal opties die bij het plaatsen van een advertentie kunnen worden gekozen, waarvoor u per optie een bedrag kunt rekenen.
Free Web Hosting