Snel een moderne startpagina website runnen

Eenvoudig backlinks verkopen kan eenvoudig wanneer u een eigen startpagina website heeft. Wanneer de betaling goed verlopen is, dan wordt meteen de link aan de website toegevoegd. Het is verder mogelijk om de websitebeheerder een retourlink te laten betalen.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Daarnaast kunt u via het beheerpaneel eenvoudig banners plaatsen op uw site. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op eigen startpagina.

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. U kunt de link aanmelder ook een link terug naar uw startpagina website of een andere website laten plaatsen.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.
Free Web Hosting