Een mobielvriendelijke advertentie site bouwen

Zelf een advertentiewebsite bouwen is goed mogelijk met een PHP script. Een beheerpaneel wordt met het script meegeleverd. Het is heel gemakkelijk om een advertentie aan uw eigen marktplaats toe te voegen. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Schaft u een kant en klaar CMS voor marktplaats websites aan, dan zal dit ontwikkeltijd schelen. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u marktplaats script raadplegen. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. De layoutcode is al voor u ontwikkeld. Vanaf een centraal gelegen beheerpaneel kunt u de kleuren van uw website eenvoudig wijzigen.

Er kan op deze manier een eigen stijl worden gegeven aan uw advertentie website. U kunt zelfs uw aandacht richten op een specifieke markt en daarbij een passend kleurschema instellen. U heeft zelf de controle over de layout van het advertentieoverzicht.
Free Web Hosting