Uw nieuwe startpagina maken

Gaat u aan de slag met een eigen startpagina website? U kunt een eigen script ontwikkelen, maar dat is niet altijd noodzakelijk. Het is niet heel lastig wanneer u over de juiste tool, namelijk een startpagina script beschikt. Het gaat om een speciaal CMS script. U maakt met dit CMS script geen gewone site.

De installatie vindt plaats op uw webhostingpakket. Het is na de installatie mogelijk om startpagina’s op uw website te creëren. Iedereen die een startpagina wil aanmaken op uw website kan zich registreren. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren. Is uw website interessant voor linkplaatsing, dan kunt u er al snel een leuk bedrag mee verdienen.

Dit gebeurt zonder uw tussenkomst. Is de betaling succesvol verlopen, dan kan het script hierop reageren. Het script zal na een succesvolle betaling de link zelf plaatsen in de juiste rubriek. In het beheerpaneel kunt u de prijzen van de links invoeren. Voor een homepage link kunt u meer vragen dan voor een reguliere link op een gewone dochterpagina. Het artikel is interessant als u er graag meer over leest. De website bevat ook een aanbeveling voor een modern startpaginascript die erg betaalbaar is. Heeft u betaalt, dan ontvangt u meteen een link waarmee u het script kunt downloaden.

Het script zal zelf de benodigde tabellen in de database aanmaken. De installatie kan ook door de aanbieder worden gedaan. Het script is compleet, zodat u niet zelf hoeft te programmeren. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.
Free Web Hosting