Bouw eigen startpagina

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Er is een groot aantal sites waar u gratis uw startpagina kunt beheren.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

U kunt het op allerlei manieren invulling geven wanneer u uw eigen startpagina website heeft. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Hierover staat op Een eigen startpagina het een en ander. Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Een eigen startpagina bouwen kijken. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. U kunt uw producten aan de man brengen door middel van banners. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.
Free Web Hosting