Eenvoudig een moderne portaalwebsite realiseren

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Graag adviseer ik u over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig te bouwen is. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Het is met een kant en klaar PHP script heel gemakkelijk te realiseren.

Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op startpaginascript.

De software houdt van elke link bij hoe vaak er op de link geklikt is. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.
Free Web Hosting