Eigen website maken

Als startende ondernemer is het belangrijk om online een aanwezigheid te hebben. Als u een website voor uw bedrijf heeft, kunnen mensen u vinden. Heeft u geen systeem om uw website te beheren, dan kunt u vastlopen in de techniek. Kiest u ervoor om CMS software te gebruiken, dan zult u tegen minder technische vraagstukken aanlopen.

Het CMS systeem neemt draagt zorg voor alle technische dingen die nodig zijn. U kunt uw tijd steken in de zaken die belangrijker zijn voor een startende ondernemer. Vaak kan men het CMS pakket uitbreiden met eigen functies. Er zijn voldoende betaalbare programmeurs te vinden die dit kunnen. Maar dit kan altijd in een latere fase.

Als starter is het belangrijk om snel online te zijn. Vooral als uw klanten u online moeten vinden. Het artikel Je website beheren gaat over CMS systemen voor het beheer van uw site. U kunt maar beter beslagen ten ijs komen wanneer u een CMS pakket in gebruik neemt.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. In dat geval kunt u nog beter een simpele pagina plaatsen met een kort verhaaltje wie u bent, samen met uw contactgegevens. Hierna kunt u beginnen met links naar uw website plaatsen op andere websites. Het echte werk begint daarna pas, maar u heeft dan in ieder geval een goed begin.
Free Web Hosting