Uw eigen startpagina op touw zetten

Voor wat betreft de aanmelding kunt u bij een startpagina website diverse kanten op. Zo kunt u zichzelf aanmelden als paginabeheerder voor uw eigen startpagina op veel websites. Het aanmaken van een startpagina als paginabeheerder is doorgaans niet verbonden aan kosten. In sommige gevallen mag u ook teksten en afbeeldingen op uw eigen startpagina plaatsen. Uiteraard kunt u uw andere websites vermelden op uw eigen startpagina. U zou kunnen zeggen dat zoekmachines zoals Google de link als een aanprijzing zullen beschouwen. Dit is erg handig wanneer u een eigen website heeft. Heeft u veel links op startpagina websites dan zal de positionering van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Komt uw website hoger in Google, dan trekt deze automatisch ook meer bezoekers.

Wanneer u bereid bent een startpagina script in gebruik te nemen kunt u ook zelf een startpagina website bouwen. Hiervoor dient u een webhosting pakket te hebben en een domeinnaam. Links verkopen via uw eigen startpagina website wordt dan ook een aantrekkelijke mogelijkheid. Bezoekers krijgen namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een gegarandeerde plaatsing. Na een succesvolle betaling is de link meteen zichtbaar op de startpagina website. Uitermate interessant voor ondernemers, want het kan zorgen voor een extra inkomen.

Heeft u zelf geen zin of tijd om een eigen startpagina te maken, dan kunt u er ook voor kiezen om de link aan te melden bij een bestaande startpagina. De eerste mogelijkheid die u heeft is het indienen van een linksuggestie. De beheerder beslist of de link wordt geplaatst. Een andere mogelijkheid is een linkruil waarbij u een retourlink plaatst op een andere website. Om zeker te zijn van de plaatsing is het ook mogelijk om te betalen voor een link. Veel startpagina websites bieden deze mogelijkheid volledig geautomatiseerd aan. Heeft u nog vragen omtrent dit onderwerp, dan zou het artikel Een startpagina online zetten u verder kunnen helpen. U kunt een duidelijke strategie voor ogen krijgen naarmate u meer bekend raakt met de mogelijkheden.
Free Web Hosting